Geen wijziging in opstelling Vitesse

2 december 2011 | Van onze AS-redactie

Vitesse begint zondag in de thuiswedstrijd tegen RKC in dezelfde opstelling als afgelopen zaterdag tegen FC Twente. Dat betekent dat Renato Ibarra en Vako Qazaishvili opnieuw in de basis starten.

Het afsluitende partijspel van elf tegen elf op de vrijdagtraining maakte dat duidelijk. “Als er zaterdag niets gebeurt, dan beginnen we zondag met dezelfde elf als vorige week”, bevestigde trainer John van den Brom van Vitesse. “Dan mogen Renato en Vako het nu een tweede keer ook in een thuisduel laten zien.”
Frank van der Struijk keerde vrijdag terug op het trainingsveld. De verdediger speelde het partijspel mee met de reserves. Van der Struijk was 4 weken geblesseerd. “We houden een slag om de arm, maar ik denk wel dat hij tot de wedstrijdselectie behoort”, zei Van den Brom.
Ook Marco van Ginkel stond deze week weer op het veld. Hij werd 2 weken geleden geopereerd aan zijn knie en beperkte zich tot wat loopoefeningen.Van den Brom waarschuwde na het gelijkspel bij FC Twente voor RKC. “Een voetballende ploeg en goed georganiseerd. We willen RKC bij wijze van spreken opvreten, maar dan moet je oppassen dat je niet in het mes loopt. Het is een lastige ploeg om tegen te spelen.”

Bron: Vitesse.nl