Geen feestje voor Arnhemse Boys

24 november 2013 | Van onze AS-redactie

 van onze AS-redactie

Arnhemse Boys kon zondag op sportpark De Schuytgraaf geen feestje vieren. In het beslissende duel om de eerste periodetitel in de vierde klasse F verloor de thuisploeg met 2-3 van Spero, dat nu verzekerd is van een plek in de nacompetitie.

Arnhemse Boys was alleen gebaat bij een zege om de eerste periodetitel binnen te halen, maar na 45 minuten keek de ploeg van trainer Ricardo Gil Muiños al tegen een 0-3 achterstand aan. Toen Arnhemse Boys na rust uit een vrije trap van Ludwig Hartemink 1-3 scoorde en in de 57e minuut door Mitch Jurriëns zelfs op 2-3 kwam, was de strijd weer open. In het laatste half uur stonden de gasten echter geen treffers meer toe en kon Spero feestend het veld af.

MASV deed uitstekende zaken door een overtuigende 1-6 zege bij SDOO. De ploeg van trainer Vincent Selhorst passeerde op de ranglijst DVOL, Angeren en FC Jeugd FC Jeugd en staat nu met 18 punten uit 10 duels op een derde plaats. Spero voert de ranglijst aan met 25 uit 10, Arnhemse Boys is met 19 uit 9 tweede.

(later meer)