Frans Koenen tot 2015 bij RKHVV

8 november 2012 | Van onze AS-redactie

Frans Koenen (foto) blijft tot de zomer van 2015 trainer van RKHVV. Het bestuur van de Huissense voetbalhoofdklasser en Koenen kwamen dinsdag overeen het per 1 juni 2013 aflopende contract met nog twee seizoenen te verlengen.

Frans Koenen is bezig aan zijn derde seizoen bij RKHVV. Zowel spelers, technische commissie als bestuur hebben veel vertrouwen in de werkwijze van Frans Koenen. Zijn aanpak is succesvol gebleken en RKHVV is hard op weg om een stabiele hoofdklasser te worden. De kern van de huidige selectie wordt gevormd door een groot aantal binnen RKHVV opgeleide jeugdspelers. De huidige selectie ontwikkelt zich nog steeds door onder leiding van Frans Koenen en assistent-trainer Martin Laamers.
In een persbericht laat RKHVV weten dat de spelersgroep en de technische commissie het bestuur dringend hebben geadviseerd om het aflopende contract met de huidige hoofdtrainer te verlengen. Het vertrouwen in Frans Koenen is daarom al vroeg in dit seizoen omgezet in een verlengde overeenkomst tot 1 juni 2015. Hiermee kiest de vereniging weloverwogen voor continuïteit en stabiliteit in de huidige spelersgroep en op het voetbaltechnische vlak.
RKHVV neemt momenteel in de hoofdklasse C een middenmootpositie in. De Huissense ploeg heeft 12 punten uit 9 duels.