Ferrer wil belofte Barcelona inlijven

11 december 2010 | Van onze AS-redactie

Vitesse-trainer Albert Ferrer wil zijn selectie in de winterstop versterken met Thiago Alcantara van FC Barcelona. Dat meldt de  Spaanse krant Sport.

De 19-jarige middenvelder komt bij Barcelona door de enorme concurrentie niet verder dan invalbeurten. Thiago komt voort uit de jeugdopleiding en debuteerde anderhalf jaar geleden in het elftal van trainer Guardiola. Ferrer zou hem willen huren tot het einde van dit seizoen.

Voor de wedstrijd van Vitesse zondag tegen Ajax is het nog onzeker of Alexander Büttner kan meespelen. De verdediger verdraaide deze week op de training zijn knie. Luca Caldirola is eventueel zijn vervanger. Verder staat Marcus Pedersen waarschijnlijk in de  spits. Frank van der Struijk, hersteld van een blessure, keert terug in de verdediging.
Vermoedelijke opstelling Vitesse: Room; Kashia, Van der Struijk, Rajkovic, Büttner; Pröpper (of Caldirola), Aissati, Matic; Snijders, Pedersen, Stevanovic.

Afscheid Theo Bos 

Theo Bos neemt zondag voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse-Ajax, afscheid van de Vitesse-supporters in Supportershome Monnikenhuize. De trainer stelt het op prijs om op informele wijze afscheid te nemen. Bos is vanaf 11.45 uur in het supportershome.