FC Presikhaaf treft gevaarlijke opponent

25 maart 2011 | Van onze AS-redactie

FC Presikhaaf gaat zondag op bezoek bij hekkensluiter Erica’76. Dat lijkt een walk-over, maar dat is het niet. “Het is gevaarlijk, want Erica heeft niets te verliezen”, zegt Dennis van Beukering.

De trainer van FC Presikhaaf gaat op bezoek bij zijn goede vriend, trainer Patrick Baltus. De Dierense formatie verraste in februari plotseling met overwinningen op Beuningse Boys en DVV, en maakte ook vorige week tegen het sterke Grol (4-5) een goede indruk.
Van Beukering: “Het is niet slecht als je tegen Grol vier keer kunt scoren. We zijn dus gewaarschuwd. Maar als we mee willen blijven doen in de derde periode, moeten we gewoon winnen. Het is natuurlijk wel een speciale wedstrijd. Ik heb een heel goede band met Patrick.”

FC Presikhaaf moet het zondag doen zonder Max van Meeteren en Jahrai Veldt. Van Meeteren is geschorst en Veldt onderging deze week een operatie aan zijn enkel. Van Beukering: “Jahrai had de keuze: of nu opereren of aan het einde van het seizoen. Hij heeft voor nu gekozen omdat de selectie groot genoeg is. Bovendien kan hij dan fit aan het nieuwe seizoen beginnen.”
De wedstrijd bij Erica’76 in Dieren begint zondag om 14.30 uur.

FC Presikhaaf speelt het restant van het op 13 februari gestaakte duel bij Spero in Elst op zondag 3 april. De wedstrijd werd destijds gestaakt wegens een blessure van de scheidsrechter. Er moeten nog 20 minuten worden gespeeld bij een 3-1 stand in het voordeel van Spero.