FC Presikhaaf heeft verlies al verwerkt

28 januari 2011 | Van onze AS-redactie

Toegegeven, de 3-0 nederlaag bij Sportclub Silvolde was een tik voor FC Presikhaaf. Maar diepe wonden zijn er niet geslagen bij de Arnhemse tweedeklasser. De ploeg is al weer helemal bezig met Spero, de volgende, niet te onderschatten, tegenstander.

Lang is er niet eens nagepraat over de kraker van afgelopen zondag in de Achterhoek. Het verhaal was wat trainer Dennis van Beukering betreft heel simpel. Zijn ploeg speelde een prima wedstrijd, was vaak de bovenliggende partij, maar vergat te scoren. Van Beukering: “Ik kan alleen mijn aanvallers iets kwalijk nemen, het was de eerste keer dit seizoen dat wij niet scoorden. Het gebeurt nu eenmaal. We hebben deze week een oefenwedstrijdje ingelast en daarin hebben ze weer flink gescoord. Niets aan de hand dus. Silvolde was iets professioneler.”
Cijfermatig gezien hebben SC Bemmel en Sportclub Silvode zich nu iets afgescheiden van de rest in de tweede klasse I. Maar Van Beukering wil nog lang niet spreken  van een gelopen koers. “Ik vind Silvolde wel de beste ploeg van deze klasse. Maar er kan nog van alles gebeuren. Er zijn nog 14 wedstrijden te gaan. Ook de tegenstanders van Bemmel en Silvolde gaan zich aanpassen, ik moet het nog zien.”

Zondag is FC Presikhaaf gastheer van Spero, de nummer tien op de ranglijst. Van Beukering: “Spero moet je niet onderschatten. Dat is een plpeg die altijd goed uit de winterstop komt en dan vaak een periodetitel pakt. We moeten op onze hoede zijn.” Van Beukering kan over een fitte en complete selectie beschikken.
De wedstrijd aan de Luinhorstweg begint om 14.00 uur.

Klik hier voor het complete Sportprogramma.