FC Presikhaaf blijft steken

23 april 2011 | Van onze AS-redactie

FC Presikhaaf heeft zaterdag geen kans gezien om het restant tegen DVV om te buigen in een positief resultaat. In de resterende 25 minuten bleef de stand 0-1 in het voordeel van de Duivense ploeg.

Het duel was op 10 april gestaakt omdat scheidsrechter Van Rooij uit Oss zich bedreigd voelde door DVV-spelers. Dat werd later door de KNVB niet bewezen verklaard.
Tot teleurstelling van trainer Dennis van Beukering was zijn ploeg niet in staat iets aan de stand te veranderen. FC Presikhaaf verschafte zich geen mogelijkheden op de gelijkmaker, laat staan op meer dan dat. Van Beukering: “DVV had via een counter zelfs nog de beste kans op 2-0. En als ik het eerste deel van deze wedstrijd meetel, dan heeft DVV verdiend gewonnen. Moeilijk te accepteren, maar het is niet anders.”
FC Presikhaaf krijgt op tweede paasdag de kans zich te revancheren. Dan komt koploper Sportclub Silvolde op bezoek, waarschijnlijk de beste ploeg van de tweede klasse I. Van Beukering: “Ik zie wel degelijk kansen voor ons. Destijds in Silvolde speelden we een prima wedstrijd en hebben we het eigenlijk weggegeven. (FC Presikhaaf verloor onverdiend met 3-0, red).  We zullen er maandag vol invliegen. Maar beslissend zal het nog niet zijn. Pas in de laatste twee wedstrijden vallen de beslissingen.”
FC Presikhaaf staat  op de vierde plaats in 2I, met 2 punten voorsprong op Orion. De vierde plaats geeft mogelijk recht op deelname aan de nacompetitie.