Ex-toppers op verenigingsdag Swift

14 juni 2013 | Van onze AS-redactie

De Arnhemse handbalvereniging Swift sluit het seizoen op zaterdag 15 juni in sporthal Elderveld af met een verenigingsdag. Tientallen ex-topspelers van de club hebben hun komst toegezegd.

“Met deze verenigingsdag wil Swift het seizoen een passend einde willen geven”, zegt Pascal Lucassen, die met Jeroen van Everdingen, Ruben de Bok, Maurits van den Weijer en Rob Oudejans het ‘verenigingsbureau’ van AHV Swift vormt. “Met dat bureau houden we ons ondermeer bezig met ledenwerving en het organiseren van activiteiten zoals de verenigingsdag. Maar er komen meer taken bij. In feite worden we ondersteunend aan commissies, bestuur en leden.”

De verenigingsdag moet zaterdag een ware happening worden. Lucassen: “Het doel is alle mensen die aan AHV Swift verbonden zijn nog meer bij de vereniging te betrekken en in contact te brengen met andere leden, maar ook met leden van vroeger. AHV Swift moet een plaats zijn voor zowel jong als oud om een leuke dag te hebben.”
De verenigingsdag van AHV Swift begint om 15.00 uur met een familietoernooi. Daarin strijden twaalf teams op meerdere sportonderdelen om de eer van de familie.
Van 17.00 tot 18.30 staat op een All Star wedstrijd op het programma en de verenigingsdag wordt aansluitend afgesloten met een barbecue.
De verenigingsdag wordt op het gehele sportpark Elderveld gehouden. Alle leden, oud-leden en bekenden van AHV Swift zijn welkom.

De volgende oud-spelers hebben hun komst toegezegd: Marcel Willemsen, Henk Groener, Henk de Beijer, Ramon Ciurans, Ronald van de Broek, Paul van Noesel, Martin Prenen, Jaap Geskes, Erwin Duinker, Thijs Perquin, Arthur Langedijk, Peter Portengen, Oleg Boiko, Bram Zewald, Rob Groener, Arjan Schoock, Geert den Hartog, Nico Beekman, Patrick Berendsen, Peter Scholten, Roald Borgman, Marco Ruivenkamp, Vincent Groener, Johann Peters, Hans van Noesel, Peter Cras, Ben Gabriel, Martijn Hagen, Kevin Gerritsen, Pascal Lucassen, Job Sinkeldam, Guido Snijder, Hans van Dijk, Manuel Kremer, Frank Schiebergen, Theo Perquin, Rienk Flendrie, Ton van Linder, Simon Flendrie, Marijke Perquin, Ad van der Linden, George Schepers, Ronald Ruivenkamp, Eric Eussen, Eric Barnard, Henco de Jong, Jan Hein Evers.