ESCA in eigen huis onderuit

26 februari 2011 | Van onze AS-redactie

ESCA is definitief afgehaakt in de strijd om de bovenste plaatsen in de vierde klasse A van het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer Binni Klaver verloor thuis met 2-1 van DVE Trajanus.

In de eerste helft lieten de Arnhemmers zich op sportcomplex Valkenhuizen volledig aftroeven door DVE Trajanus. De gasten profiteerden dankbaar van het slappe verweer van de thuisclub. Doelman Bart Dopper (foto links) van ESCA moest twee keer de gang naar het net maken: 0-2. 
Een donderspeech van Binni Klaver en een goede kop thee maakten ESCA tot een totaal andere ploeg in de tweede helft. De thuisploeg drong DVE ver terug op de eigen helft en creëerde ook kansen. Een goal bleef niet uit: Tim Houweling maakte uit een corner 1-2. ESCA was echter pas te laat begonnen met voetballen, al moet gezegd worden dat de Arnhemmers het geluk ook niet aan hun zijde hadden. Julian Droog (foto rechts) en Tim Houweling zagen hun inzetten respectievelijk op de paal en lat uiteen spatten. Door deze verliespartij haakt ESCA definitief af voor bovenste plaatsen in 4A.

Uitslagen 4A
EMM – Arnhemia                  7-0
AZ 2000 – Germania           4-0
SC Oranje – Oranje Blauw   3-1