Enklaar en Schulte: zege eigen ploeg

27 januari 2011 | Van onze AS-redactie

Mark Schulte, middenvelder van AVW’66, rekent op een overwinning voor zijn ploeg in het thuisduel met DZC’68. In ‘De 13 voorspellingen’ tipt hij een 2-0 eindstand. Schulte neemt het in aflevering 12 op tegen Harvey Enklaar van AZ 2000.

Na een winterpauze en ook nog vele afgelastingen is de redactie van ArnhemSports terug met ‘De 13 voorspellingen’. Mark Schulte, middenvelder van zaterdageersteklasser AVW’66 en Harvey Enklaar, linksback van het eerste zondagelftal van AZ 2000, nemen het in de eerste aflevering van 2011 tegen elkaar op.
Harvey Enklaar speelt zondag inde vierde klasse F met AZ 2000 de eerste wedstrijd na de winterstop thuis tegen DVOL. De vedediger, die in zijn voetbalcarrière alleen uitkwam voor AZ 2000 (in zijn jeugdjaren EVC’94), rekent op een flitsende start met zijn ploeg. Hij voorspelt een 2-0 zege.
Mark Schulte, die alleen de clubkleuren van AVW’66 verdedigde, kijkt na de zege van vorige week bij het hooggeplaatste VVOG uit naar de confrontatie met het Doetinchemse DZC’68. Ook hij zet een uitslag van 2-0 neer.
Enklaar en Schulte hebben beiden niet veel vertrouwen in het ‘nieuwe’ Vitesse. De amateurvoetballers slaan Roda JC, dat zaterdagavond op bezoek komt in Gelredome, hoger aan. Beiden voorspellen een 2-1 zege voor de Limburgse ploeg.

De wedstrijden van komend weekeinde zijn voor een deel eerder afgelaste duels uit speeronde 10. Dat betekent dat ook Chris Lankwarden, trainer van ESCA, en Ferenc Wolf, trainer van Elsweide, nog punten kunnen verzalen. Bij beiden staan nog 5 wedstrijden open.
Danny Kampschreur,  aanvoerder van Westervoort, en Bob van Londen, trainer van het zaterdagteam van AZ 2000, hebben uit speelronde 10 nog 1 wedstrijd tegoed. Zij behaalden afgelopen zondag geen punten bij ESCA- FC Jeugd (5-2). Beiden voorspelden een overwinning voor de bezoekers uit Ede.  

In het algemeen klassement van ‘De 13 voorspellingen’ gaat Frans Budel, doelman van VVO, met 16 punten aan kop. Jara Arends van FC Presikhaaf volgt met 15 punten, Joris Schemkes van VDZ staat derde met 14 punten.
Wekelijks tippen twee prominenten 13 wedstrijden uit het regionale voetbal. Een goed voorspelde uitslag levert 3 punten op, een juiste ‘toto-uitslag’ is nog altijd goed voor 1 punt. De AS-redactie houdt een klassement bij.

Klik hier voor de voorspellingen van Mark Schulte en Harvey Enklaar.