Elsweide verliest dure punten

26 maart 2011 | Van onze AS-redactie

Elsweide heeft belangrijke punten laten liggen in strijd tegen degradatie uit de derde klasse A. Lienden maakte in de 10e minuut van de blessuretijd de 1-1.

In de eerste helft hadden de bezoekers uit Lienden meer balbezit, maar creëerde Elsweide de grote kansen. In de eerste minuut volleerde Jeffrey Klein de bal van 30 meter op goal. Rob Bouman herhaalde dit kunstje 10 minuten later met meer succes, 1-0.
Na rust verzuimde Elsweide de wedstrijd te beslissen. Robert-Jan Damen, Marc Comans, Rob Bouman en Juulian Breeveld faalden 1 op 1 voor de keeper. Lienden profiteerde optimaal in de blessuretijd. De prima leidende arbiter Van der Boord trok 10 minuten blessuretijd bij. Randy van Voorthuizen sloeg in de 99e minuut genadeloos toe met een schot in de kruising.
Trainer Dennis Kooij: “Wij hebben zes honderdprocent-kansen gekregen om de wedstrijd te beslissen. Uiteraard ben ik erg teleurgesteld, maar wij lopen weer een puntje uit op de concurrentie. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat wij volgend jaar derde klasse spelen.”