Eldenia speelt op eigen toernooi tegen VVO, DCS treft DVOL

28 juli 2020 | Van onze AS-redactie

Eldenia speelt op het eigen tweedaagse voetbaltoernooi op donderdag 20 augustus de eerste wedstrijd tegen VVO. Diezelfde avond komt het Zevenaarse DCS in het veld tegen DVOL uit Lent. Beide duels beginnen om 20.30 uur.

De winnaars spelen op zondag 23 augustus de finale. De verliezers treffen elkaar die dag in de strijd om de derde plaats. De aanvangstijd van beide wedstrijden is 12.30 uur.
DCS is de hoogst spelende deelnemer en komt uit de tweede klasse I. De drie andere ploegen zijn derdeklassers. VVO is komend seizoen ingedeeld in de derde klasse C, Eldenia en DVOL ontmoeten elkaar in de derde klasse D.

Roy van der Hoek

Bij Eldenia staat er komend seizoen met Roy van der Hoek een nieuw gezicht voor de selectie. De 50-jarige Eldenaar is de opvolger van Erwin Koen, die zes seizoenen de technische leiding had. Koen vertrok naar het Nijmeegse Trekvogels.
Van der Hoek is geen onbekende bij Eldenia. Hij voetbalde in de hoofdmacht en was van 2008 tot 2011 al drie jaar hoofdtrainer van Eldenia.

Ook bij VVO staat er een nieuwe trainer voor de groep. Peter Gerritsen is de opvolger van Martijn van de Hel, die de Velpse ploeg twee jaar onder zijn hoede had. Gerritsen was de afgelopen vijf jaar trainer van ESA.

* Klik hier voor het oefenprogramma van de regionale clubs.