Eldenia slaat na rust toe bij MASV

4 november 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Eldenia is de stadsderby bij MASV zonder kleerscheuren doorgekomen. De ploeg van trainer Barry Heijsse bleef door een 4-0 zege op de stadgenoot in het spoor van koploper Spero. Bij rust was de stand nog 0-0.

Beide ploegen kwamen in de eerste helft niet tot scoren. “We hebben in de eerste helft niets weggeven, maar zelf ook nauwelijks kansen gehad”, vertelde Eldenia-speler Falko Wouters na afloop. “” Na de pauze hebben we zes, zeven kansen gehad en daaruit viermaal gescoord.”
Jorn Leistra opende een kwartier na rust de score. De bal werd na een verre pass verlengd, waarna Leistra in kansrijke positie geen fout maakte: 0-1. Vijf minuten later Besliste Nick Buil uit een vrije trap de wedstrijd: 0-2. Die vrije trap was toegekend, nadat de doelman van MASV de bal na een terugspeelbal had opgepakt.
Leon Peters bepaalde met twee treffers de eindstand op 0-4. Nick Buil (bij 0-3) en Jorn Leistra (bij 0-4) waren de aangevers.
In 4F staat Eldenia op een tweede plaats met 18 punten uit 9 duels. Spero gaat met 20 punten aan kop. Driel en Fortissimo hebben 17 punten.

Vierde klasse F
Fortissimo – FC Jeugd       0-0   
OSC – Angeren                 1-1
Arnhemia – OVC ’85         3-8
MASV – Eldenia                 0-4
SDOO – Driel                    1-6
Spero – HAVO                   4-1