Eldenia maakt korte metten met OVC’85

6 november 2011 | Van onze AS-redactie

Eldenia heeft zich thuis gerevancheerd van de nederlaag van vorige week bij Fortissimo. OVC’85 kreeg in 4F een enorm pak slaag van de ploeg van trainer Barry Heijse: 7-1.

Bij rust leidde Eldenia maar mager met 2-1 ondanks het grote overwicht op OVC’85. De na een schorsing teruggekeerde Marvin Duurtsema luisterde zijn comeback op met 2 goals. Uit een vrije trap deed OVC’85 wat terug en dat deed de spanning terugkeren op Sportpark Elden.
Na rust versnelde Eldenia en Vincent Saenen zorgde in de 67e minuut voor 3-1. Die treffer brak het verzet van de Oosterbekers, die door schorsingen en blessures zwaar gehavend aan het duel waren begonnen. Topscorer Bryan van Schooten zette Eldenia op 4-1. Hij kopte raak na een voorzet van Gido Slief. In de slotfase voerde Eldenia de score verder op. Door een eigen doelpunt van OVC’85 werd het 5-1, waarna Bennie Gerrits (6-1) en Falko Wouters (7-1) het Eldense feest compleet maakten.
Eldenia (22 punten uit 9 duels) blijft door de zege in het spoor van koploper Driel, dat 24 punten heeft. OVC’85 haakt voorlopig af en staat vierde met 18 uit 9.

Uitslagen Vierde klasse F
HAVO – Arnhemia                       1-2
Eldenia – OVC’85                         7-1
Elistha – Driel                               1-4
MASV – DVOL                               2-4
SDOO Fortissimo                        0-4
RVW – Angeren                            1-1