Eldenia blijft in race om titel

15 april 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Eldenia heeft zijn kansen op de titel in de vierde klasse F levend gehouden. De ploeg van trainer Barry Heijse won op eigen veld met 5-0 van Fortissimo. “Die uitslag was niet eens geflatteerd”, zei Heijse na afloop.

Het verlies van 2 weken geleden tegen Arnhemia had er bij Eldenia behoorlijk ingehakt. “Een nieuwe nederlaag zou ons kansloos hebben gemaakt voor de titel”, merkte Heijse op. “Maar het ging gemakkelijker dan ik had verwacht, want Fortissimo streed toch ook nog ergens voor. Wij waren vanaf het begin de bovenliggende partij, ook al speelden we niet onze beste wedstrijd. Maar er was een enorme drang bij de spelers om deze wedstrijd te winnen.”
Eldenia nam al voor de pauze een 2-0 voorsprong door doelpunten van Jorn Leistra en Vincent Saenen. Na de pauze tilde topscorer Bryan van Schooten (foto) met 2 doelpunten de score naar 4-0. Timo van Kerkhoff bepaalde de eindstand op 5-0.
DVOL gaat in 4F aan de leiding met 46 punten uit 19 duels. Eldenia volgt met 44 uit 19, Driel is derde met 43 uit 19. OVC”85, de nummer 4, is met 36 uit 19 uitgeschakeld voor de titel. Op de laatste speeldag staat nog het duel DVOL – HAVO op het programma. Komende speelt Eldenia in Oosterbeek tegen OVC’85.

Uitslagen Vierde klasse F
HAVO – DVOL            0-2
MASV – Elistha           3-3
SDOO – Arnhemia      1-1
Eldenia – Fortissimo   5-0
Angeren – Driel          0-3
RVW – OVC’85            2-4