DVOV richt zich ook op studenten

3 september 2013 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redatie

De Velpse voetbalclub DVOV biedt studenten uit Arnhem en omgeving de gelegenheid op woensdagavondd te komen voetballen. De eerste training op sportpark De Pinkenberg is op woensdag 4 september van 20.15 tot 21.30 uur.

DVOV, dat met het eerste elftal uitkomt in de derde klasse van het zaterdagvoetbal, is volop in beweging. De club passeerde onlangs de grens van 500 leden, voornamelijk door de elk jaar groter wordende jeugdafdeling. Daarnaast zet de vereniging in op allerlei initiatieven om meer senioren aan het voetballen te krijgen. Zo is er voor de vrijdagavond een 35+ elftal ingeschreven, die 7 tegen 7 voetbal gaat spelen. Ook is een dameselftal geformeerd.
Bijzonder is dat DVOV zich nu ook gaat richten op studenten in Arnhem en omgeving. Vanaf dit seizoen biedt DVOV studenten de mogelijkheid om op de woensdagavond van 20.15 uur tot 21.30 uur op sportpark De Pinkenberg samen te voetballen. DVOV stelt hiervoor het benodigde veld, ballen en overige materialen beschikbaar.
De eerste training is woensdag 4 september. Vincent Bouma, student van Hogeschool Larenstein en bestuurslid van een studentenvereniging in Arnhem, zal vorm gaan geven aan de training. Bij voldoende belangstelling denkt DVOV er aan een studententeam bij de KNVB in te schrijven voor het seizoen 2014-2015. DVOV nodigt geïnteresseerden van harte uit om de eerste training van het studentenvoetbal bij DVOV bij te wonen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vincent Bouma via vincentbouma2@hotmail.com of via het nummer 06-24626210. Of kijk op onze website www.dvov.nl.