DVOV pakt eerste zege bij Haarlo

18 september 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

DVOV heeft de eerste overwinning in 4D binnen. Na 2 gelijke spelen won de ploeg van trainer Eric Arentsen zaterdag bij Haarlo met 3-0. Sjoerd Tjoonk (2, foto) en Mehmet Akpolat zorgden voor de doelpunten.

Arentsen noemde de winst ‘meer dan verdiend’. “Maar in de eerste helft speelden we zeker niet onze beste wedstrijd”, zei de Velpenaar, die Sjoerd Tjoonk 8 minuten voor de pauze de openingstreffer zag scoren: 0-1. “Maar we hebben in de omschakeling ook 2 grote kansen weggegeven en daar was ik in de rust toch een beetje gepikeerd over.”
Na de pauze voetbalde DVOV beter en in de 55ste minuut was het opnieuw Tjoonk die scoorde: 0-2. “Daarna ging de scheidsrechter door zijn enkel en hij kon niet verder”, vertelde Arentsen. “Hans van Holland, onze grensrechter is ook een officiële scheidsrechter, maar Haarlo wilde niet dat hij de wedstrijd verder zou fluiten. We vreesden al voor een half uur terug te moeten naar Haarlo, maar gelukkig werd er nog iemand gevonden.”
Na een oponthoud van 3 kwartier werd het duel hervat. Het spel van DVOV had er niet onder geleden. Mehmet Akpolat maakte er met een zeer fraaie goal zelfs nog 0-3 van.
DVOV staat in 4D nu vijfde met 5 punten uit 3 duels. Zelos en Almen zijn met 6 uit 2 de koplopers.

Uitslagen 4D
Haarlo – DVOV                  0-3
Grolse Boys – Zelos         2-4
Eefde – Oeken                   4-2
SKVW – Almen                   1-2
DVV – SVDW ’75                1-2