DVOV laat dotten van kansen liggen

2 september 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

DVOV heeft in 3A van het zaterdagvoetbal dé kans op een zege laten liggen. De Velpse ploeg hielp vijf enorme mogelijkheden om zeep en kreeg daaarvoor tegen De Treffers de rekening gepresenteerd: 0-1.

De winnende treffer van de gasten uit Groesbeek viel drie minuten voor tijd. “Dat maakt de nederlaag extra zuur”, zei een teleurgestelde DVOV-trainer Eric Arentsen na afloop. “Zeker als je ook nog kijkt hoe die tot stand komt. We kregen de bal niet weg, we schoten tegen de rug van een eigen speler op. De bal belandde vervolgens op de paal en viel toevallig voor de voeten van een tegenstander.”
DVOV had toen op het eigen sportpark De Pinkenberg al lang op voorsprong moeten staan. Vijf keer stond een speler van de thuisploeg oog in oog met de doelman van De Treffers. Sjoerd Tjoonk, Sander Beek en Bart van der Saag voor rust en weer Beek en Thomas Hendriks in de tweede helft, slaagden er echter niet in te scoren.
Arentsen: “De tegenstander noemde het ook een ‘gestolen overwinning’. Postief is dat we hebben laten zien op dit niveau mee te kunnen, maar helaas staan we met legen handen.”

Uitslagen Derde klasse A
Lienden – Lunteren              4-1
Kesteren – DVE-Trajanus     2-5
Elsweide – Wageningen        1-2
SKV – UNI VV                        6-1
DVOV – De Treffers              0-1