DVOV houdt Zelos op gelijkspel: 2-2

1 april 2012 | Van onze AS-redactie

DVOV heeft als tweede ploeg in de competitie van de vierde klasse D koploper Zelos punten afgetroggeld: 2-2. Een stunt was dichtbij, want Zelos maakte op sportpark De Pinkenberg pas ver in blessuretijd gelijk.

Ondanks het knappe gelijkspel tegen Zelos, was er toch sprake van teleurstelling bij DVOV. Bij rust leidde de Velpse ploeg door een treffer van Frans Witt met 1-0 en ook na 90 minuten stond er een stand in het voordeel van de thuisploeg op het bord: 2-1. Het tweede doelpunt van DVOV kwam op naam van topscorer Sjoerd Tjoonk (foto). In de vierde minuut van de blessuretijd kwam de Achterhoekse koploper toch nog langszij: 2-2.
Voor Zelos was het pas de tweede keer dit seizoen dat de ploeg punten verspeelde. Alleen SVDW’75 hield de formatie uit Zelhem op een gelijkspel (3-3). Zelos won dit seizoen 14 van de 16 gespeelde wedstrijden.
DVOV blijft door het gelijkspel kansrijk voor een plek in de nacompetitie. Dat kan via de tweede periodetitel of een hoge klassering in de eindrangschikking.

Uitslagen Vierde klasse D
DVOV – Zelos                2-2
Harfsen – Haarlo           3-2
Eefde – Grolse Boys       1-3
Oeken – DVV                 3-3
Almen – SVDW’75          5-3