DVOV hoopt op betere tijden

28 januari 2011 | Van onze AS-redactie

Na een moeizame eerste seizoenshelft hervat DVOV zaterdag de competitie met de moeilijke wedstrijd tegen Duno. Trainer Richard Jansen (foto) ziet wel mogelijkheden voor zijn ploeg, maar de gasten uit Doorwerth zijn favoriet.

Bijna onderaan, dat kan niet de bedoeling geweest zijn?
Richard Jansen: “Er is weinig terecht gekomen van onze ambities om mee te doen om de bovenste plaatsen. Wij hebben ten opzichte van vorig seizoen kwaliteit ingeleverd, vooral in de breedte. Door de vele blessures is dit ook meteen tot uiting gekomen in de prestaties.”

Hoe is de winterperiode verlopen?
“Wij zijn met de groep op een trainingsweekend geweest. Helaas geen Tenerife of Belek. We hebben een zaaltoernooi gespeeld, maar de nadruk lag vooral op teambuilding.”

Wat weet jij van Duno?
“Duno is in de competitie gegroeid en staat op dit moment tweede. Zij hebben de beschikking over een aantal routiniers die erg belangrijk zijn voor het team. Ons probleem in de eerste helft van de competitie is vooral het scoren geweest. Wij zijn zeker niet kansloos, maar ik verwacht wel een moeilijke wedstrijd.”

Hoe zie jij de komende maanden?
“Wij moeten realistisch zijn en in ieder geval aansluiting met de middenmoot krijgen. Francis Opoku sluit in ieder geval weer aan bij de groep. Dat kan doelpunten opleveren.”

Heb je zelf al een nieuwe club?
“Nee, het is vrij rustig in het trainerswereldje. Op dit moment zijn er geen concrete aanbiedingen. Ik wacht gewoon af.”

De wedstrijd op sportpark de Pinkenberg begint om 15.00 uur.

Klik hier voor het gehele voetbalprogramma.