Duno pakt de titel in eerste klasse C, OVC ’85 op de goede weg

5 mei 2018 | Van onze AS-redactie

Duno is kampioen en promoveert naar de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal.  De ploeg van trainer Lodewijk de Kruif versloeg in Ede de directe concurrent DTS met 1-0. Anass Aamri zorgde vanaf de strafschopstip voor de bevrijdende treffer van de de formatie uit Doorwerth.

 

Met 54 punten uit 22 wedstrijden bedraagt de voorsprong van Duno op de achtervolgers DTS en WNC liefst 12 punten. Bovendien speelde Duno, dat donderdag 10 mei nog een inhaalwedstrijd speelt tegen LRC, een duel minder. 

Ook in Oosterbeek wordt binnenkort feest gevierd. OVC ’85 versloeg in Wolfheze thuisclub Wodanseck met 2-1 en  kan de titel in de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal nauwelijks meer ontgaan. Met 51 punten uit 19 duels heeft de ploeg van trainer Wim Kamphuis een voorsprong van 6 punten op Zeewolde. Er staan nog drie speelrondes op het programma.
OVC ’85 kwam in Wolfheze nog wel op achterstand, maar na de hervatting zorgde Koen Vermooten met twee treffers dat de punten toch mee naar Oosterbeek gingen. Lukas de Vries, doelpuntenmaker van Wodanseck, kreeg bij een 1-1 stand zijn tweede gele kaart en kon al eerder gaan douchen


UITSLAGEN ZATERDAGVOETBAL (5 mei)
EERSTE KLASSE C
Montfoort – Bennekom         0-2
De Merino ’s – GJS                 0-1
Woudenberg – SVL                 2-0
Sliedrecht – DHSC                  1-0
WNC – GRC-14                        2-1
DTS Ede – Duno D                  0-1

TWEEDE KLASSE G
AVW ’66 – Scherpenzeel        0-0

DERDE KLASSE A
Keizerstad – SVP                     4-2
Zelos – Redichem                    0-3

VIERDE KLASSE B
Wodanseck – OVC ’85             1-2