Dubbel feest voor Stefan Reynders

15 december 2013 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Stefan Reynders beleefde zondag een overgetelijke dag. De doelman van SML vierde niet alleen zijn negentiende verjaardag, maar hij stopte in het duel met SCP (1-0 winst) na rust ook nog twee strafschoppen van de bezoekers.

Voor SML was het in de derde klasse D de eerste overwinning van het seizoen. Fatih Sprenkel zette de Arnhemse formatie met een schot vanaf de middenlijn al voor rust op een 1-0 voorsprong. “Maar kort na rust kregen we na een handsbal een strafschop tegen”, vertelde Reynders na afloop. “Die bal pakte ik, maar vijf minuten later ging de bal weer op de stip na een overtreding van mij.”
Reynders stopte ook die strafschop en hielp met zijn twee fantastische reddingen zijn ploeg zo aan de eerste driepunter. “Dit is een van de leukste verjaardagen”, beaamde Reynders, die na het veroorzaken van de strafschop ook nog een gele kaart kreeg. Dat kon de pret niet drukken. De boete zal in dit geval toch wel door de club worden betaald? “Dat denk ik niet”, zei Reynders, die ondanks de lage klassering van SML niet opgeeft. “We staan nu weer gelijk met SCP. We geloven nog steeds dat we ons kunnen handhaven. we zijn pas op de helft van de competitie.”

Klik hier voor de beelden van een van de gestopte strafschoppen