Derde zege op rij voor dames Arvevo

9 oktober 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

De volleybalsters van Arvevo hebben ook hun derde wedstrijd in de regiodivisie B gewonnen. Dat ging niet zonder slag of stoot. De Arnhemse ploeg had er zaterdag tegen Dynamo Apeldoorn 4 een vijfde set voor nodig: 3-2.

Arvevo had in sporthal Kermisland moeite om in het ritme te komen. De ploeg van trainer Hans van den Dool moest de eerste set dan ook laten aan de bezoekers uit Apeldoorn: 19-25. In de tweede set ging de thuisploeg beter spelen en dat resulteerde in setwinst: 25-22.
“Dynamo verdedigde goed en ook hun service was sterk. Daarom bleef het voor ons lastig”, vertelde Iris jacobs (foto), spelverdeelster van Arvevo.
De derde set ging niettemin naar de thuisploeg, opnieuw 25-22. In de vierde set was Arvevo het weer even kwijt en was het niet bestand tegen de servicedruk van de Apelddornse opponent: 11-25. In de vijfde en beslissende set waren de rollen weer omgedraaid. Overtuigend ging de winst naar Arvevo: 15-10.
Met 10 punten uit 3 wedstrijden staat Arevo met EVV op een gedeelde tweede plaats. Scylla voert met 12 uit 3 de ranglijst van de regioklasse B aan.