Dennis van Toor te gast in sportcafé bij loting Arnhem Cup

2 maart 2018 | Van onze AS-redactie

Dennis van Toor, de succesvolle Arnhemse trainer in dienst van de Aaltense zaterdaghoofdklasser AZSV , behoort vrijdagavond (2 maart) tot de gasten in het sportcafé in het clubhuis van Eendracht. De loting van het 49e toernooi om de Arnhem Cup staat daarin centraal. Zeventien verenigingen hebben zich bij de senioren ingeschreven.

Dennis van Toor (foto) is bezig aan zijn achtste seizoen bij AZSV en promoveerde met de Aaltense club van de tweede klasse naar de hoofdklasse. Daarvoor was de Arnhemmer trainer van AVW ’66. Met de Westervoortse club promoveerde Van Toor, die als actief voetballer uitkwam voor Hertog Hendrik, De Paasberg en AVW ’66, van de tweede naar de eerste klasse. Na dit seizoen stapt Van Toor over Staphorst, dat ook in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal speelt.

Behalve Dennis van Toor (foto) zijn Wim Hendriks (voorzitter Arnhemse Voetbal Federatie) en KNVB-medewerker Jan Lammers, belast met de organisatie van de competities, te gast in het sportcafé. Mogelijk schuift ook Henk Bouwman, voorzitter van Arnhemia, nog aan.
De toernooileiders van de Arnhem Cup, Ben van der Horst en Rob Heisse, komen eveneens aan het woord. Gijs van Lotringen en Raymond Courbois vertellen iets over het toernooi om de Arnhem Jeugd Cup.

Het sportcafé in het clubhuis van voetbalvereniging Eendracht aan de Doorwerthlaan in Arnhem begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Deelnemende ploegen aan Arnhem Cup: RKHVV, SML, DVOV, De Paasberg (za), De Paasberg (zo), Eldenia, Angeren, AVW ’66, AZ 2000, Arnhemia, Duno, Eendracht, MASV, Elsweide, VDZ, ESA en OVC ’85.

Deelnemende ploegen aan Arnhem Jeugd Cup, A-categorie: DVOV, Arnhemse Boys, RKHVV, AVW ’66, Elsweide, VDZ, Veluwezoom, Rheden, VVO, OVC ’85, Eldenia, ESA en SML.
B-categorie: Groessen, De Paasberg, Arnhemia, OBW, GVA, MASV, Duno, Eendracht, Driel.