Defensie OVC’85 uiterst kwetsbaar

9 september 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Twee minuten voor tijd stond OVC’85 tegen een tiental spelers van OSC nog met 4-3 voor. Op sportpark Balveren in Oosterhout gebeurde daarna het bijna onmogelijke. OSC scoorde nog tweemaal en won met 5-4.

Het zag er zo goed uit voor OVC’85, dat na de 4-3 zege tegen MASV op de eerste speeldag, opnieuw op weg leek naar 3 punten. Na ruim een half uur spelen leidden de gasten uit Oosterbeek met 3-1. Kevin van den Borden opende de score (0-1), maar OSC kwam langszij. Na de gelijkmaker was het de beurt aan Vincent van Weelden die met twee doelpunten OVC’85 naar een ogenschijnlijk veilige marge schoot: 1-3.
OSC kwam door defensief geklungel bij de Oosterbekers nog voor de pauze op gelijke hoogte: 3-3. Na de hervatting kreeg OVC’85 mogelijkheden genoeg ruim afstand te nemen van OSC. Alleen Luuk van Gestel (foto) wist raad met één van de vel kansen en zijn fraaie 3-4 leek voldoende voor de zege. Leek, want in de slotminuten ging er ineens van alles mis bij de Oosterbeekse ploeg van trainer Peter van den Borden, die zich ongetwijfeld zorgen maakt over acht tegendoelpunten in twee wedstrijden.

Vierde klasse F
Fortissimo – Spero     1-4
MASV – Arnhemia       6-4
OSC – OVC ’85           5-4
SDOO – HAVO            4-3
Angeren – FC Jeugd    3-4
Driel – Eldenia            5-2