De Paasberg te sterk voor Uchta

17 april 2011 | Van onze AS-redactie

De Paasberg is in de vijfde klasse F bij Uchta geen moment in de problemen gekomen. De ploeg van trainer Ton Klijnhout (foto) won in Ochten met 3-1 en blijft meedoen om de prijzen.

 De Arnhemmers misten een aantal spelers,  waardoor Klijnhout zijn elftal iets moest omgooien. Melvin Versteegen speelde als voorstopper en zorgde ervoor dat de defensie goed stond. Topscorer Romario van Beek opende voor rust de score. Vlak na rust maakte Van Beek zijn tweede van de middag: 0-2. Uchta deed daarna iets terug uit een indirecte vrije trap.
De Paasberg bleef de betere ploeg en creëerde ook tal van kansen. De afronding was echter benden de maat. In de 70e minuut beslisten de Arnhemmers de wedstrijd. Nick Onstein was de doelpuntenmaker. “Het enige verwijt dat ik de jongens kan maken is dat we niet meer doelpunten gescoord hebben”, zei trainer Klijnhout na afloop. “De titel gaat naar OVC ’85. Wij richten ons op de nacompetitie. Aanstaande zaterdag hebben wij aan 1 punt genoeg in de inhaalwedstrijd tegen Dierense Boys om de tweede periode binnen te halen.”

Uitslagen 5F
Uchta – De Paasberg             1-3         
OVC ’85 – CHRC                    2-0
Barneveld – Edesche Boys    1-0
SVHA – Dierense Boys           2-1
FC Jeugd – ESCA                    1-0
RVW – Elsweide                      9-0