De Paasberg houdt kansje op titel

10 april 2011 | Van onze AS-redactie

De Paasberg heeft nog steeds een kleine kans op de titel in 5F. De Arnhemse ploeg won zelf met 6-0 van Barneveld en zag koploper OVC’85 bij RVW niet verder komen dan een gelijkspel: 1-1.

De achterstand van De Paasberg op de Oosterbeekse lijstaanvoerder bedraagt 7 punten, maar de Arnhemmers speelden een wedstrijd minder.
Toch wil trainer Ton Klijnhout niet meer over een kampioenschap spreken. “Als je heel eerlijk bent, hebben we de kans daarop vorige week bij SVHA al verspeeld. Daar gaven we een 3-0 voorsprong uit handen. Iedereen wilde toen een doelpunt maken en liep uit de positie. Met het gevolg dat het nog 3-3 werd.”
Zondag herstelde De Paasberg zich tegen Barneveld. Binnen het kwartier stond het 3-0 door doelpunten van Maikel Weggemans, Nick Onstein en Erdal Senyer. Doelman Wilco Wale van De Paasberg bij die stand een strafschop.
Een penalty was kort na rust wel besteed aan Melvin Versteegen van De Paasberg (4-0). De aanvaller, die door een knieblessure 4 weken aan de kant moest blijven en na rust inviel, zorgde ook voor 5-0. Brian Stam maakte het halve dozijn vol: 6-0.

Uitslagen 5F
Dierense Boys – Uchta       1-3
RVW – OVC ’85                    1-1
Edesche boys – FC Jeugd  3-2 (gestaakt)
De Paasberg – Barneveld   6-0
ESCA – CHRC                       6-1
Elsweide – SVHA                  0-6