De ‘Beukies’ niet bij finale, tenzij …

10 juni 2011 | Van onze AS-redactie

Als Presikhaaf maandag tegen De Bataven de finale van de Arnhem Cup speelt, zijn trainer Dennis van Beukering en zijn broer en assistent Jhon daar niet bij. Youssef Aaroub neemt maandag de coaching over.

De broers Van Beukering vliegen zondag naar Indonesië, waar Jhon (foto) zijn voetbalcarrière na de zomer voortzet. “We gaan er dingen bekijken en bespreken. Half september begint daar de competitie”, zegt Jhon. “Daardoor missen we de Arnhem Cupfinale, tenzij Dennis nog wat regelt. Want bij Dennis weet je het nooit.”
“Zo’n finale wil je niet missen, maar het kost 2000 euro als we niet gaan”, bekeek Dennis van Beukering donderdag na de enerverende halve finale tegen RKHVV de zaak ook van de financiële kant. “Maar ik ga proberen of we nog wat kunnen regelen. Ik hoop dat we alsnog dinsdag kunnen vertrekken.”
Lukt dat niet, dan zal Youssef Aaroub maandag in de finale tegen De Bataven op het terrein van Elsweide (aanvang 19.00 uur) de coaching van FC Presikhaaf verzorgen. Aaroub wordt volgend seizoen de assistent van Dennis van Beukering en krijgt ook de verantwoordelijkheid over het tweede elftal van Presikhaaf.