Pröpper op weg naar Brighton

Verre reizen voor vrouwen Eldenia en VDZ

06-07-2017
De voetbalvrouwen van Eldenia (hoofdklasse B) en VDZ (eerste klasse D) leggen komend seizoen voor hun uitwedstrijden heel wat kilometers af. Eldenia voetbalt vier keer in de provincie Noord-Brabant en twee keer in Limburg. VDZ reist vier keer naar Noord-Holland en eenmaal naar Zuid-Holland.

Finaledag in toernooi om Arnhem Cup

02-06-2017
Sportpark Over het Lange Water, de thuishaven van de Arnhemse voetbalvereniging Eendracht, staat tweede pinksterdag volledig in het teken van het voetbaltoernooi om de Arnhem Cup. Maandag staan de finales op het programma, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Om 19.30 uur is het slotstuk: de grote finale ...

Kan SC Rheden directe degradatie afwenden?

14-05-2017
In het amateurvoetbal staat dit weekeinde de laatste speelronde op het programma. Voor RKHVV, SC Rheden, SML en Eendracht zijn de belangen zondag groot. Kan SC Rheden directe degradatie afwenden? En pakt SML alsnog de titel? De AS-redactie blikt vooruit en haalt vijf duels voor het voetlicht.

Sponsors VDZ te gast bij Burgers’ Zoo

11-05-2017
‘VDZ Hogerop’, de sponsorcommissie van de Arnhemse voetbalvereniging VDZ, houdt op donderdag 11 mei (vandaag) de jaarlijkse sponsoravond. De bijeenkomst wordt gehouden in Burgers’ Zoo en staat in het teken van duurzaamheid en de nieuwe attractie van Burgers’ Zoo, de Mangrove.

SML profiteert niet van misstap koploper Union

02-04-2017
SML lijkt in de derde klasse D niet meer te geloven in een kampioenschap. De ploeg van trainer Roberto Straal pakte na drie nederlagen op rij weliswaar weer eens een punt in de thuiswedstrijd tegen Milsbeek (2-2), maar daar waren de Arnhemmers allerminst blij mee. Koploper Union verloor namelijk bij ...

VDZ voelt zich bestolen in duel met VVO

26-03-2017
VDZ dacht zondag in de derby tegen VVO de buit binnen te hebben, maar incasseerde vlak voor tijd toch nog de gelijkmaker: 1-1. Op het prachtige sportpark De Pinkenberg legde arbiter Van Ewijk de bal op de stip. Selim Güzelyurt liet VDZ-doelman Jelmer van Witteloostuijn kansloos.