SML treft Arnhemse Boys in KNVB-districtsbeker, Eldenia stuit op SC Rheden

27-07-2018
In de strijd om de KNVB-districtsbeker oost zijn de derdeklassers SML (3C) en Arnhemse Boys (3D) ingedeeld in dezelfde poule. In een andere groep treffen de derdeklassers Eldenia (3D) en SC Rheden (3C) elkaar. Het wedstrijdschema maakt de KNVB zaterdag 28 juli (morgen) bekend.

SML en MASV nog in de race

AVW ’66 finalist in Arnhem Cup

Eendracht verrast in Arnhem Cup

SML halve finalist in Arnhem Cup

Opluchting bij SML na zege

SML boekt monsterscore in Arnhem Cup

18-04-2018
SML heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de kwartfinale van het toernooi om de Arnhem Cup. De tweedeklasser had op sportpark De Bakenberg geen enkele moeite met vijfdeklasser De Paasberg, dat met een 9-0 nederlaag huiswaarts keerde. SML treft in de kwartfinale op donderdag 3 mei fusieclub AZ 2000. “Leuk. Tegen ...

SML vaster op laatste plaats

28-01-2018
SML beleefde een slechte dag in de tweede klasse I van het zondagvoetbal. De Arnhemse ploeg verloor zelf niet alleen met 3-2 bij concurrent Germania, maar zag ook nog drie andere degradatiekandidaten punten pakken. SML staat nu nog vaster op de laatste plaats.

RKHVV en SML winnen eindelijk weer eens

04-12-2017
Het heeft even geduurd, maar RKHVV en SML hebben sinds lange tijd weer eens een competitieduel gewonnen. In de hoofdklasse A pakte RKHVV pakte voor het laatst een driepunter op 8 oktober, toen het Delftse DHC in Huissen met 3-2 werd verslagen. Na zes nederlagen op rij versloeg de ploeg ...

Eerste overwinning SML in tweede klasse

22-10-2017
SML heeft in de tweede klasse I de aansluiting gevonden bij de ploegen in de onderste regionen door een terechte overwinning bij DVC ’26. De ploeg van trainer Roberto Straal won in Didam met 2-0. Robin van Ussen en Latif El Malki maakten in de tweede helft de Arnhemse doelpunten.