SML treft Arnhemse Boys in KNVB-districtsbeker, Eldenia stuit op SC Rheden

27-07-2018
In de strijd om de KNVB-districtsbeker oost zijn de derdeklassers SML (3C) en Arnhemse Boys (3D) ingedeeld in dezelfde poule. In een andere groep treffen de derdeklassers Eldenia (3D) en SC Rheden (3C) elkaar. Het wedstrijdschema maakt de KNVB zaterdag 28 juli (morgen) bekend.

Arnhemse Boys zit op rozen

04-02-2018
Arnhemse  Boys, koploper in de vierde klasse F, beleefde een uitstekende dag. De ploeg van trainer Pierre van den Berg, ook volgend seizoen werkzaam op sportpark De Schuytgraaf, won met 3-0 bij Angeren en behaalde daarmee de elfde zege op rij. Achtervolger DVOL ging op eigen veld met 4-3 onderuit ...

Virus bij Arnhemse Boys: duel met AWC afgezegd

12-11-2017
De bekerwedstrijd in Wijchen tussen AWC en Arnhemse Boys ging zondagmiddag niet door. De bezoekers konden wegens ziekte van zeven spelers geen elftal op de been brengen. “Ik kon er geen elf meer opstellen”, vertelde trainer Pierre van den Berg (foto) van Arnhemse Boys.

Arnhemse Boys domineert in de vierde klasse

31-10-2017
Arnhemse Boys blijft het in de vierde klasse F heel goed doen. Na het gelijkspel (3-3) in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Angeren liet de ploeg van trainer Pierre van den Berg vijf overwinningen op rij noteren. Zondag was Arnhemse Boys oppermachtig in de thuiswedstrijd tegen Elistha (6-0).