Ciko ’66 viert zaterdag 50-jarig jubileum

26 mei 2016 | Van onze AS-redactie

Ciko ’66 bestaat vijftig jaar. De Arnhemse atletiekvereniging, ontstaan na een fusie tussen de clubs Cialfo en Kometen, viert dit jubileum op zaterdag 28 mei met tal van activiteiten, voor jong en oud, op de atletiekbaan op sportcomplex Valkenhuizen.

Voorzitter Toon Damen van Ciko ’66 verricht zaterdag 28 mei om 13.30 uur de officiële opening, waarna van 14.00 tot 16.00 uur op de atletiekbaan een funmeerkamp voor de jeugd vanaf 12 jaar en een circusworkshop wordt gehouden. Op park Klarenbeek is een trailestafette, de start daarvan is op de atletiekbaan.
Aansluitend is er een verjaardagsborrel voor leden, ere- en oud-leden en vanaf 18.00 uur wordt er een warm en koud buffet geserveerd. Vanaf 20.00 uur wordt de jubileumdag afgesloten met een spetterend jubileumfeest dat duurt tot om middernacht.
De organisatie van de jubileumdag heeft geprobeerd zoveel mogelijk oud-leden te bereiken. Oud-leden die geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen nog een mail sturen naar jubileum@ciko’66.nl en zijn van harte welkom.