Bursac: ‘Verlies Vitesse bij Roda JC’

14 oktober 2010 | Van onze AS-redactie

Aleksandar ‘Sascha’ Bursac, zoon van oud-Vitesse-speler Bosco, rekent op verlies van Vitesse bij Roda JC: 2-1. Bursac neemt het in aflevering 7 van ‘De 13 voorspellingen’ op tegen Geert van der Heiden, speler van RKHVV.

Volgens Burscac, zelf spelend voor Ostrabeke, de koploper in de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal, wordt het een weekeinde vol met verrassingen. Zo voorspelt hij in 3D (zondag) een 2-0 zege van Arnhemse Boys, de nummer laatst, op Trekvogels, dat op een tweede plek staat. Bursac verwacht ook dat FC Presikhaaf in 2I van het zondagvoetbal tegen DIO’30 zijn eerste thuisnederlaag van het seizoen lijdt: 1-3. Zijn eigen ploeg Ostrabeke heeft volgens de middenvelder een makkie bij Wodanseck: 0-3.
De voorspellingen van tegenstander Geert van der Heiden tellen wat minder verrassingen, maar ook de voetballer van RKHVV ziet Arnhemse Boys een punt pakken tegen het hooggeklasseerde Trekvogels: 2-2.Van der Heiden verwacht dat zijn eigen ploeg in de hoofdklasse C 3 punten meeneemt uit Meppel. MSC-RKHVV wordt volgens de Arnhemmer 0-1.

In het algemeen klassement van ‘De 13 voorspellingen’ gaat Frans Budel, doelman van VVO, met 16 punten aan kop. Jara Arends van FC Presikhaaf behaalde afgelopen weekeinde 15 punten en staat tweede. Arends passeerde VDZ-speler Joris Schemkes, die 14 punten heeft. Achter Schemkes valt een gat. Met 9 punten is Vijay Ramsoedh van ESA de nummer drie. Ricardo Gil Muinos, trainer van Arnhemse Boys, staat laatste met 5 punten.
Wekelijks tippen twee prominenten 13 wedstrijden uit het regionale voetbal. Een goed voorspelde uitslag levert 3 punten op, een juiste ’toto-uitslag’ is nog altijd goed voor 1 punt. De AS-redactie houdt een klassement bij.

Klik hier voor de voorspellingen van Aleksandar Bursac en Geert van der Heiden.