Betuws – Arnhems onderonsje in 4F

1 juli 2016 | Van onze AS-redactie

In de vierde klasse F van het zondagvoetbal wordt het komend seizoen een Betuws – Arnhems onderonsje. Het Oosterbeekse OVC ’85 is in deze klasse, met nog vier Arnhemse en negen Betuwse ploegen, de vreemde eend in de bijt

In 4F staan in Arnhem met wedstrijden als MASV – Arnhemse Boys en De Paasberg – Eendracht mooie affiches op het programma. Ook in de Betuwe zal weer reikhalzend uitgekeken worden naar het nieuwe seizoen, waarin elke zondag wel enkele derby ’s op de rol staan.
Het gedegradeerde Westervoort duikt in 4D, bijna traditiegetrouw, verder de Liemers en de Achterhoek in. In de vijfde klasse F staan komend seizoen met de duels tussen Arnhemia en Elsweide slechts twee Arnhemse derby ’s op het programma. Ook het uit de vierde klasse gedegradeerde Veluwezoom is in deze klasse ingedeeld.

Indeling zondagvoetbal
District Oost
Vierde klasse D
Angerlo Vooruit, Doetinchem, Etten, GWVV, HC ’03, Kilder, Loil, ’t Peeske, RKPSC, Sprinkhanen, Ulftse Boys, VIOD, VVG ’25, Westervoort.

Vierde klasse F
Angeren, Arnhemse Boys, DVOL, Eendracht A, Elistha, GVA, HAVO, Jonge Kracht, MASV, OSC, OVC ’85, De Paasberg, Driel, SDOO.

Vijfde klasse F
Arnhemia, CHRC, Edesche Boys, Elsweide, Loo, RVW, SDZZ, Aerdt-Carvium, SVO ’68, Valburg, Veluwezoom, VVLK.