Beker: RKHVV in poule met Rheden

25 juni 2011 | Van onze AS-redactie

RKHVV is in het toernooi om de KNVB districtsbeker ingedeeld in een poule met Rheden, CSV Adeldoorn en SDV Barneveld. Jonge Kracht moet het opnemen tegen VVOG, SDC Putten en Go Ahead Kampen.

Het Huissense RKHVV, uitkomend in de hoofdklasse C van het zondagvoetbal, treft in CSV Apeldoorn de meest geduchte tegenstander. Die ploeg speelt komend seizoen in de hoofdklasse C van het zaterdagvoetbal. Rheden (zondag) en SDV Barneveld (zaterdag) zijn eersteklassers.
De Huissense zondageersteklasser Jonge Kracht stuit op 3 ploegen uit het zaterdagvoetbal. SDC Putten en VVOG (Harderwijk) spelen in de hoofdklasse, Go Ahead Kampen is een eersteklasser.
Het toernooi om de KNVB districtsbeker begint in het weekeinde van 20 en 21 augustus.
De verschillende hoofdklassers en eersteklassers komen uit in zestig poules, verdeeld over zes districten.
De tweede speelronde staat gepland op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 augustus. De laatste poulewedstrijden zijn op 27 en 28 augustus.
De nummers 1 en 2 van de poule plaatsen zich vervolgens voor de knock-outfase van het districtsbekertoernooi. Vanaf deze fase nemen ook de 32 topklasseclubs deel. De bekerwinnaars van zes districten bepalen onderling welke club de KNVB beker voor amateurs wint.
De groepsindeling van de KNVB districtsbeker voor de clubs die uitkomen in de tweede klasse en lager wordt later bekendgemaakt.

INDELING
Poule 39:
AWC (zo., 1e klasse), Babberich/Liemers (zo., hoofdklasse), Blauw Geel’38 (zo., hoofdklasse), TOP zo., 1e klasse, Zuid 2).
Poule 41: CSV Apeldoorn, Rheden, RKHVV, SDV Barneveld.
Poule 42 (3 ploegen): De Bataven (zo., 1e klasse), DZC’68 (za., 1e klasse), Juliana’31 (zo., hoofdklasse).
Poule 46: Go Ahead Kampen, Jonge Kracht, SDC Putten, VVOG.