AZ 2000 treft in 3A de nieuwelingen ESA en OVC ’85, AVW ’66 in 2G

13 juli 2018 | Van onze AS-redactie

AZ 2000 is komend seizoen opnieuw ingedeeld in de derde klasse A van het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer Patrick Baltus mag zich verheugen op twee stadsderby ’s tegen ESA, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de tweede klasse. Ook het Oosterbeekse OVC ’85 is nieuw in 3A.

OVC ’85 pakte afgelopen seizoen onder leiding van trainer Wim Kamphuis de titel in de vierde klasse A. Kamphuis staat komend seizoen aan het roer bij VV Dieren, dat ook is ingedeeld in de derde klasse A.

In de tweede klasse G is er voor AVW ’66 niet veel nieuws onder de zon. De ploeg van trainer Wouter van der Ent treft veel oude bekenden. Afgelopen seizoen presteerden de Westervoorters uitstekend en haalden zelfs de nacompetitie om promotie naar de eerste klasse. In de eerste ronde verloor AVW ’66 echter met 4-0 van Den Ham.

ZATERDAGVOETBAL
TWEEDE KLASSE G
AVW ’66, Blauw Geel ’55, ESC, FC Horst, Lelystad ’67, Lunteren, Owios, Renswoude, Unicum, Valleivogels, VRC, VSCO ’61, VVOP, Woudenberg.
DERDE KLASSE A

ESA, AZ 2000, OVC ’85, Dieren, SKV, Uni VV, Oeken, Zelos, Excelsior Z, De Treffers, ESA, Redichem, Dieren, JVC Cuijk, Be Quick Z.