AVW-trainer eist volledige inzet

12 november 2010 | Van onze AS-redactie

Voor AVW’66 wordt het zaterdag weer een kwestie van ‘erop of eronder’. De hekkensluiter in de eerste klasse D ontvangt FC Horst, dat slechts twee plaatsen hoger staat, weer een zespuntenwedstrijd dus.

AVW-trainer Roberto Straal weet het als geen ander: een overwinning is het beste medicijn voor een ploeg in problemen. Straal: “Zeker, en daarom hoop ik en reken ik er ook op dat we zaterdag een zeer gretig AVW’66 zien. Nog even afgezien van het resultaat: als we álles geven, dan kunnen we elkaar na afloop altijd recht in de ogen kijken. Hard werken, dat is in deze fase een absolute noodzaak”, aldus de trainer die nog geen wanhopige indruk maakt: “Nee, wanhopig zijn we nog lang niet. Het vertrouwen is er wel degelijk, ook op de taining. Laten we hopen dat we een keertje geluk hebben.”

AVW’66 moet het mogelijk doen zonder de geblesseerde Marc Blankenspoor en Kevin Walsh. Daarnaast is Niels Schoenaker met een hamstringblessure al langer uit de roulatie. Straal: “Niels heeft een vervelende blessure, men weet niet goed waar het vandaan komt. Daar wordt ander onderzoek naar gedaan. Hij doet nu alleen wat loopwerk. Ik hoop echt dat hij voor de winterstop weer kan spelen.”

De wedstrijd tegen FC Horst op sportpark Hamerden begint zaterdag om 15.00 uur.

 

 Klik hier voor het complete voetbalprogramma.