AVW’66 verkeert in prima stemming

28 januari 2011 | Van onze AS-redactie

AVW’66 hoopt uiteraard het eclatante succes van een week geleden zaterdag een passend vervolg te kunnen geven. De ploeg versloeg de nummer drie VVOG in Harderwijk met 0-1, een stunt van allure.

Zaterdag komt DZC’68 uit Doetinchem, de nummer 6 in de eerste klasse D, naar sportpark Hamerden. Het zou te ver voeren om te stellen dat bij AVW’66 nu het lek boven is, maar de winst in Harderwijk móet haast wel een positief effect hebben. Trainer Roberto Straal: “Dat waren extra punten en een mooie opsteker. We hebben daar allemaal een goed gevoel over.” Dat kán zich vertalen in een mooi resultaat tegen DZC’68. Straal: “Maar dan alleen als de inzet optimaal is. In feite zijn álle komende wedstrijden zwaar voor ons. Alleen met een optimale instelling kunnen we succes hebben.”
De opstelling van AVW’66 is op enkele plaatsen gewijzigd. Frank Futselaar is op wintersport en wordt in de basis vervangen door Aram Lak, vorige week de matchwinnaar. Keeper Ralph Pruijn, die vorig week op vakantie was en – prima- werd vervangen door Jordin Kemperman, staat nu weer onder de lat.

Mick Steenvoorden (foto) is er nog steeds niet bij. Hij wordt dit seizoen achtervolgd door blessures en speelde nog maar een paar wedstrijden. Hij zit nu met een enkelblessure, opgelopen in een oefenwedstrijd tegen DCS. Steenvoorden denkt zelf dat een enkelband is ingescheurd of opgerekt. Hij zal daar binnenkort uitsluitsel over te krijgen. Steenvoorden: “Ik hoop dat het snel geneest. Want ik wil in de tweede helft van dit seizoen nog wel graag voetballen.”
De wedstrijd AVW’66-DZC’68 begint zaterdag om 14.30 uur.

Klik hier voor het complete Sportprogramma.