AVW’66 op karakter naar gelijkspel

3 november 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

AVW’66 heeft zaterdag in de tweede klasse H in de topper tegen CJV ‘ers karakter getoond. De ploeg van de trainers Stef van meerveld (foto)  en Wim Pol kwam kort na rust op een 4-2 achterstand, maar pakte ver in blessuretijd toch nog een punt: 4-4.

CJV ‘ers had in de openingsfase een overwicht en dat leidde tot een aantal hachelijke momenten voor het doel van AVW’66. Doelpunten leverde dat niet op en in de 15e minuut viel de treffer aan de andere kant. Jeroen Haans zette voor, maar zag dat de van richtingveranderde bal in het Deventer doel verdween: 0-1.
AVW’66, spelend zonder Tom Dijkerman, Marc Schulte, Bas Pelgrom en Roland eitens, kon die voorsprong niet vasthouden. Binnen het half uur stond het 2-1 voor de thuisclub. Op slag van rust zorgde Robin van Otegem er voor dat AVW’66 toch nog met een gelijke stand kon gaan rusten.
“We wilden na rust goed starten, maar binnen twee minuten stond het 4-2 door dekkingsfouten aan onze kant”, vertelde trainer Stef van Meerveld van AVW’66 na afloop. “We hebben elke wedstrijd fases waarin we niet bij de les zijn.”
de bezoekers pakten de draad daarna wel op en via Breagen Vroom kwam AVW’66 in de 56e minuut op 4-3. We voelden toen dat er meer te halen viel en zijn achterin één-op-één gaan spelen.”
De gelijkmaker leek niet meer te vallen, maar door tijdrekken en blessures trok de arbiter veel tijd bij. “In de 98e minuut maakten we toch nog gelijk door een kopbal van Daan Boonman. Met dat punt zijn we uiteindelijk heel blij, want ik dacht bij 4-2 dat de wedstrijd al was gespeeld.”

Uitslagen Tweede klasse H
Nieuwleusen -Be Quick ’28          4-2
Den Ham – OZC                           0-1
ASC ’62 – Hulzense Boys              2-2
Enter Vooruit – DZC ’68               1-1
CJV ‘ers – AVW ’66                       4-4
Oranje Nassau – Bergentheim      1-4
Vroomshoopse Boys – Dieren      5-2

In de tweede klasse H ging het duel ’t Harde – ESA niet door in verband met het overlijden van de ere0-voorzitter van ’t Harde.

Uitslagen Tweede klasse G
Zwart Wit ’63 – Veensche Boys    0-4
ESC – VIOS V                               0-7
’t Harde – ESA                             uitg.
ASV  Dronten – Owios                 1-2
DFS – FC Horst                            3-2
VSCO ’61 – Excelsior Z                6-2
Lelystad ’67 – Unicum                 3-1