AVW’66 maakt gehakt van Bergentheim

8 september 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

AVW’66 heeft in de tweede klasse H een monsterzege behaald. De ploeg van het trainersduo Stef van Meerveld en Wim Pol (foto) maakte gehakt van Bergenteheim. Na 90 minuten stond er een 2-8 eindstand op het bord.

AVW’66 speelde een uitstekende eerste helft. Daan Boonman scoorde zorgde voor de eerste drie Westervoortse treffers: 0-3. Voor rust bepaalden Marc Schulte en Roy Bouwman de stand op 0-5. de laatste scoorde uit een strafschop.
“Bij vlagen hebben we voor rust heel goed gespeeld”, zei trainer Wim Pol van AVW’66. “Elke kans was raak en dat is wel eens anders geweest.”
Na de hervatting was het ineens een stuk minder. AVW’66 was even niet bij de les en zag Bergentheim tweemaal scoren: 2-5. “De thuisploeg kreeg ook nog een kans op 3-5”, sprak Pol. “Bergentheim liet ons komen en speelde bij balwinst meteen de lange bal. daar hadden we toch even problemen mee.”
Een kwartier voor tijd was het weer Daan Boonman die scoorde: 2-6. “Toen was het helemaal gespeeld”, zei Pol. “Maar van elke wedstrijd leer je. Vooral de eerste fase na rust was niet goed.”
Koen Bolck en Robin van Otegem zorgden voor de laatste twee treffers van AVW’66, dat met 4 punten uit 2 duels achter CJV’ers de tweede plaats inneemt in de tweede klasse H. CJV’ers is nog zonder verliespunten.

Tweede klasse H
Vroomshoopse Boys – Nieuwleusen   2-0
Enter Vooruit – CJV ‘ers                     1-2
Oranje Nassau – Den Ham                 4-1
ASC ’62 – OZC                                   3-1
Bergentheim – AVW ’66                     2-8
DZC ’68 – Be Quick ’28                      1-3
Hulzense Boys – vv Dieren                 1-1