AVW’66 kansloos tegen Enter Vooruit

5 mei 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

AVW’66 heeft zijn kansen op de nacompetitie bijna verspeeld. De ploeg van trainer Scott Calderwood (foto) ging thuis met 6-3 onderuit tegen Enter Vooruit en is komende zaterdag op de laatste speeldag afhankelijk van de resultaten op de andere velden.

“We hebben dramatisch gespeeld. Ik heb als trainer na een wedstrijd nog nooit zo’n slecht gevoel gehad”, zei Scott Claderwood, trainer van AVW’66.
De thuisploeg stond na 20 minuten al op een 0-3 achterstand en daarmee was het duel al gespeeld. “We creëerden geen kansen en wonnen geen duels”, zei Calderwood.
Na de hervatting kwam AVW’66 al na 5 minuten met 0-4 achter. Robin van Otegem scoorde daarna tegen  (1-4), maar die vreugde was van korte duur. Na de 1-5 zorgde Mark Schulte voor 2-5 en Schulte maakte ook de laatste Westervoortse treffer: 3-6.
Calderwood: “We hebben dit seizoen laten zien dat we fantastisch kunnen voetballen, maar op beslissende momenten hebben we de doelstellingen niet kunnen halen. We hebben het tegen Gazelle Nieuwland laten liggen en nu dus weer. We hebben het niet meer in eigen hand, maar misschien ligt ons dat wel beter.”
AVW’66 gaat komende zaterdag op bezoek bij SVVN.

Uitslagen Tweede klasse H
De Esch – Oranje Nassau           0-4
OZC – Gazelle Nieuwland          2-3
Drienerlo – SVVN                      1-4
ESA – Nieuwleusen                    3-1
AVW ’66 – Enter Vooruit            3-6
Sparta E. – ASC ’62                    3-0
Den Ham – Vroomshoopse B     1-1