Arvevo zoekt nieuwe trainers

27 maart 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Volleybalvereniging Arvevo moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer-coach voor zowel het eerste mannen- als vrouwenteam. Oscar Gerritsen stopt bij de mannen, bij de vrouwen Hans van den Dool.

Het vertrek van Gerritsen bij de mannenploeg heeft niets te maken met de prestaties. Integendeel, Arvevo doet na de 3-1 zege op Scylla volop mee in de strijd om de tweede plaats in de tweede divisie B. Die geeft recht op promotiewedstrijden.
Van enige animositeit tussen de selectie en Gerritsen is volgens aanvoerder Paul Ubbink ook geen sprake. “De samenwerking tussen Oscar en het team is prima. Maar het team heeft aangegeven behoefte te hebben aan een trainer/coach die meer aandacht heeft voor de ontwikkeling van de individuele speler”, aldus Ubbink. 
Volgens de aanvoerder van Arvevo vindt Gerritsen het jammer dat zijn vertrek aanstaande is, omdat ‘hij het goed naar zijn zin heeft en de samenwerking goed is. “Als team, spelers en begeleiding, hebben we dan ook besloten de pijlen eerst eerst op de komende weken te richten met nog een drietal belangrijke wedstrijden. De verdere toekomst van het team, spelers en begeleiding zullen we weer opstarten nadat het seizoen is beëindigd.”
Als trainer van het eerste mannenteam is Gerritsen bezig aan zijn eerste seizoen. De Arhemmer volgde in de zomer van 2011 de naar SSS vertrokken Olaf Ratterman op.