Arnhemse Boys mist slagkracht

21 november 2010 | Van onze AS-redactie

Arnhemse Boys heeft zondag in 3D thuis met 0-4 verloren van Groesbeekse Boys. De gasten waren veel effectiever in het benutten van kansen.

In het eerste half uur was weinig te beleven van beide kanten of het moest de eerste mogelijkheid zijn van Arnhemse Boys na ruim 20 minuten spelen. Alex Kwieman kwam via links goed door en zijn voorzet werd door de vrijstaande Emre Guzelji ingeschoten. Het schot werd echter geblokt door een verdediger.
De boys combineerden bij vlagen redelijk maar na 30 minuten, bij een van de spaarzame aanvallen van Groesbeekse kant, taxeerde de centrale verdediger van de boys een lange pass verkeerd waardoor de spits keeper Lama Barry simpel uitspeelde en de bal binnen kon schieten: 0-1.
Tot vlak voor rust speelde het voetbal van beide ploegen zich af op het middenveld. Totdat de linksback uitgleed waardoor de spits van Groesbeekse Boys de 0-2 kon scoren. De tweede helft gaf een aanvallender Arnhemse Boys te zien, zonder dat de ploeg  een vuist kon maken. Door twee counters liep Groesbeekse Boys uit naar 0-4.

Andere uitslagen 3D:
Union – Fortissimo           3-2
Rood Wit – Hatert              1-0
Leones – Blauw Wit SV       4-1
WAVV – Woezik                   2-1
MASV – Trekvogels            1-4