Arnhemse Boys krijgt flinke tik

3 oktober 2010 | Van onze AS-redactie

Arnhemse Boys kreeg zondag thuis een flinke tik van het hooggeplaatste Leones. Het werd een  0-4 nederlaag voor de ploeg van Ricardo Gil  Muinos. De Boys staan voorlaatste in de derde klasse D.

De Arnhemmers begonnen desastreus aan de wedstrijd. Binnen enkele minuten stond het al  0-1 door een fout van de jonge keeper Wesley Sio. Ondanks de tegenvaller ging de Arnhemse ploeg direct op zoek naar de gelijkmaker via goed combinatievoetbal. Dit resulteerde in enkele gevaarlijke aanvallen met een mooie  kans enkele minuten voor de pauze voor Hoessein Okal. Hij miste echter vrij voor de keeper. Ricardo Gil Muinos
Leones was in de eerste helft vooral gevaarlijk via de snelle flanken en kreeg ook enkele kansen. Meteen na rust viel de 0-2. De laatste man van Leones kon ongehinderd doorlopen en na verkeerd instappen van de laatste man werd de aanval keurig afgerond.  Hoessein Okal  en Emre Guzelji lieten daarna twee goede mogelijkheden onbenut. Doordat de Boys  vol in de aanval gingen, ontstond er veel ruimte achterin waardoor Leones gemakkelijk de 0-3 en 0-4 kon scoren. Trainer Ricardo Gil Muinos: “Komende wedstrijden moeten we weer terug naar de basis en dat is hard werken en goed voetballen.”