Arnhemia start derde periode met zege

11 maart 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Zonder goed te spelen is Arnhemia de strijd om de derde periodetitel prima begonnen. De Arnhemse ploeg won op sportpark De Bakenhof met 2-0 van Angeren.

De uitslag staat,maar het matige spel moet ook trainer Pierrre van de Berg teleurgesteld hebben. De eerste 10 minuten waren van een goed niveau, de rest van de wedstrijd liet Arnhemia niet zien waartoe het normaal wel in staat is.
Angeren was in de eerste helft veelal de bovenliggende partij. Het was mede aan goed keeperswerk van Ferdinand Klotz te danken, dat de Arnhemse ploeg met een 1-0 voorsprong ging rusten. Die 1-0 kwam in de 12e minuut op het bord. Het was een fraaie, want Maikel Peters (foto boven) schoot van grote afstand raak. Aan het doelpunt ging goed verdedigingswerk vooraf van Rewan Hamdaziz.
Enkele seconden na rust wist Arnhemia bijna vanaf de aftrap de 2-0 op het scorebord te zetten. De in het veld gekomen Jani van de Bend legde de bal keurig breed op Rewan Hamdaziz, die simpel kon scoren.
Het vertoonde spel bleef voor de toeschouwers op het zonovergoten sportpark de Bakenhof teleurstellend. Angeren kon in de tweede helft ook geen vuist maken. De zege van Arnhemia kwam geen moment meer in gevaar.

Vierde klasse F
MASV – SDOO                  3-2
DVOL – RVW                    7-1
Elistha – Eldenia              0-5
Arnhemia – Angeren       2-0
Driel – HAVO                  1-2
Fortissimo – OVC’85       3-1


Jani van de Bend van Arnhemia (rechts) in duel met een speler van Angeren.