Arnhemia laat tanden zien bij HAVO

6 november 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Arnhemia heeft zondag in 4F een prima prestatie geleverd. De ploeg van trainer Anthony Uffing won in Haalderen met 2-1 van HAVO. Trainer Anrhony Uffing zat voorlopig voor het laatst op de bank bij Arnhemia. Hij is vanaf heden voor 10 duels geschorst na zijn rode kaart in de uitwedstrijd bij Angeren.

Op de zege van Arnhemia viel niets af te dingen. De wedstrijd had zelfs in de rust al beslist kunnen zijn. De bezoekers creëerden heel veel kansen, maar de afwerking was slordig. dat was niet het geval in de 11e minuut na een uitstekende combinatie tussen de gebroederes Dibbets. Frank Dibbets gaf de bal mee aan broer Jaap, die de bal weer terug passte op Frank. De laatste rondde beheerst af: 0-1.
Arnhemia verzuimde daarna te profiteren van de geboden ruimte. HAVO mocht zich gelukkig prijzen dat de achterstand bij rust niet veel groter was.
Na de hervatting vergrootte  Arnhemia de voorsprong. Jani van de Bend bediende in de 61ste minuut de opkomende Maikel Peters, die koelbloedig afrondde: 0-2.
Doelman Ferdininad Klotz moest zich al voor de pauze geblesseerd laten vervangen door de jonge Remco Bodd. De laatste verrichtte een aantal knappe reddingen. Bij de 1-2 in de 68e minuut werd hij echter gepasseeerd: 1-2. “Ik werd daarbij gehinderd door 2 spelers van HAVO”, zei Bodd na afloop. De wedstrijd verliep verder heel sportief.

Uitslagen Vierde klasse F
HAVO – Arnhemia                       1-2
Eldenia – OVC’85                         7-1
Elistha – Driel                               1-4
MASV – DVOL                               2-4
SDOO Fortissimo                        0-4
RVW – Angeren                            1-1