Arnhemia houdt open huis tegen OSC

16 september 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Arnhemia staat in de vierde klasse F (zondag) nog steeds met lege handen. De ploeg van trainer Pierre van de Berg (foto) leed op eigen veld tegen OSC zijn derde nederlaag: 2-6. Bij rust leidden de gasten uit Oosterhout al met 3-2.

Arnhemia begon, net zoals vorige week tegen MASV, uitstekend aan de wedstrijd. Na een slim genomen vrije trap van Mo Edan opende Farid Bouaissu de score: 1-0. In het het eerste kwartier waren beide ploegen aan elkaar gewaagd.
In de 18e minuut viel de gelijkmaker. Knullig balverlies aan de linkerkant luidde de Oosterhoutse treffer in: 1-1.
OSC bleek niet over een wonderploeg te beschikken, maar strafte wel elke fout van Arnhemia genadeloos af. Zoals in de 28e minuut, toen de gasten profiteerden van een foutieve terugspeelbal: 1-2.
Bijna vanaf de aftrap was het alweer gelijk. Mohammed El Idrissi bracht de bal na een prima pass voor het doel, waar Hamdaziz terugkopte op Mo Edan, die met het hoofd scoorde: 2-2. Het was Arnhemia echter niet gegund met een gelijke stand te gaan rusten. Uit een corner sloegen de gasten kort voor het rustsignaal nogmaals toe: 2-3.
In de tweede helft kwam bij OSC Wesley Vink in de ploeg. De geslepen spits legde Arnhemia vervolgens op de pijnbank. Met een hattrrick bracht hij de eindstand op het bord: 2-6.
Arnhemia bleek voetballend mee te kunnen met OSC, dat echter wel een stuk slagvaardiger was. Met 17 tegengoals in 3 wedstrijden is duidelijk waar het probleem bij Arnhemia vooral zit.

Uitslagen Vierde klasse F
Fortissimo – Driel         1-1
Spero – MASV               gestaakt bij 0-0
Arnhemia – OSC           2-6
OVC ’85 – SDOO          2-2
HAVO – Angeren          0-0
FC Jeugd – Eldenia       0-0