Arnhem Rhinos doet goede zaken

8 juni 2024 | Van onze AS-redactie

De honkballers van Arnhem Rhinos hebben afgelopen woensdag goed gepresteerd. Na de nederlaag van afgelopen zondag bij Blue Lions Tilburg (13-12) was de ploeg van trainer-coach Raynard Sophia in Vleuten veel te sterk voor UVV 2: 3-12. Door dit resultaat behouden de Arnhemmers een positie in de top vier van de derde klasse B van de honkbalcompetitie.

Sophia was na het duel in Vleuten een tevreden man. “Nadat wij de in de eerste inning een opgelopen achterstand van 2-0 hadden weggewerkt, stonden wij na de 6e inning al met 2-10 voor. We hadden de wedstrijd geheel in handen. Pas in de laatste inning konden de Utrechters iets terugdoen: 3-10. De wedstrijd was toen al gespeeld en uiteindelijk wonnen wij dus verdiend met 3-12.”

Vol vertrouwen kijkt Sophia naar de wedstrijd van zondag. Om 14.30 uur op sportpark Valkenhuizen wacht het op de zesde plaats staande Jeka 2 uit Breda. “Ook deze wedstrijd moeten wij kunnen winnen. Dit team heeft 3 van de 7 gespeelde wedstrijden gewonnen. Ook is hun slaggemiddelde beduidend lager dan dat van ons”, aldus een altijd optimistische Sophia.

* Klik hier voor het sportprogramma van 8 en 9 juni 2024.