Arbiter Ed Janssen te gast bij scheidsrechtersvereniging Arnhem en Omstreken

12 september 2017 | Van onze AS-redactie

Arbiter Ed Janssen is op maandag 25 september te gast bij de scheidsrechtersvereniging ‘Arnhem en Omstreken’. Op deze bijeenkomst in het clubhuis van voetbalvereniging Wodanseck in Wolfheze zijn niet alleen KNVB-arbiters, maar ook clubscheidsrechters en clubcoördinatoren welkom.

Ed Janssen, die al in 2003 zijn eerste wedstrijd in het Nederlandse betaalde voetbal floot, zal op de bijeenkomst vertellen over zijn ervaringen als scheidsrechter. Alle beslissingen van de arbiters liggen in de huidige tijd onder een vergrootglas en worden uitgebreid herhaald en in de praatprogramma ’s besproken. Wat vindt Janssen daarvan en hoe gaan hij en zijn collega ’s daar mee om? Janssen zal deze en andere vragen op 25 september beantwoorden.

De scheidsrechtersvereniging ‘Arnhem en Omstreken’ hoopt dat Janssen de aanwezigen nog extra kan motiveren voor het scheidsrechtersvak. De vereniging hoopt daarom op de aanwezigheid van veel scheidsrechters, zowel de KNVB-arbiters als de niet meer weg te denken clubscheidsrechters en hun coördinatoren.

Adres clubhuis Wodanseck: sportpark Duitsekamp, Duitsekampweg 45, Wolfheze.
Belangstellenden kunnen zich, liefst zo spoedig mogelijk, aanmelden via een e-mail: secretaris@covsarnhem.nl