Anneke van Oel op schot voor ESCA

28 januari 2013 | Van onze AS-redactie

Handbalster Anneke van Oel (foto) was zondag in de eerste klasse A flink op schot voor ESCA. De topschutter scoorde in de uitwedstrijd tegen Overwetering liefst elf keer. ESCA won met 17-21.

ESCA kende de strijdwijze van Overwetering en deed daar net als in de thuiswedstrijd haar voordeel mee. Met de offensieve dekking van Overwetering wisten de bezoekersters, gecoacht door Kim de Blok, wel raad.
ESCA stond de gehele wedstrijd op voorsprong, maar kon de thuisclub aanvankelijk niet op grote achterstand zetten. Bij 6-8 kreeg Anneke van Oel het op haar heupen. Zij scoorde vijfmaal achter elkaar en hielp ESCA zo aan een 9-13 voorsprong bij rust.
Na de pauze ging Van Oel verder waar zij was gebleven en trof driemaal achtereen doel. ESCA slaagde er echter niet in de score verder uit te bouwen. Aan het einde stond nog steeds een verschil van vier doelpunten op het bord: 17-21. Bij ESCA keepte Diane van Moerkerk een puike partij.
Door de zege passeerde ESCA tegenstander Overwereing op de ranglijst in de eerste klasse A. De Arnhemse ploeg heeft nu 13 punten uit 12 duels en staat op een vijfde positie.

Doelpunten ESCA: Anneke van Oel 11, Sabine Smit 5, Hayke van Valburg, Denise van Beek, Laura Engels, Vanessa Janssens en Desiree Lucassen allen 1.

—————————————————————

                                             (Advertentie)

Voetbalvereniging DVOV uit Velp zoekt voor het seizoen 2013 – 2014 voor het eerste elftal een resultaatgerichte hoofdtrainer. DVOV komt nu uit in de derde klasse van het zaterdagvoetbal en is een ambitieuze vereniging met 500 leden.

Naast ervaring als hoofdtrainer heeft u affiniteit met jeugdvoetbal en bent u in het bezit van het diploma TC 2. De trainer-coach verzorgt tweemaal per week, op de dinsdag- en donderdagavond, de training van onze selectie en heeft daarbij oog voor het inpassen en de doorstroming van onze jeugd. Op de zaterdag bent u verantwoordelijk voor de coaching van ons 1e elftal.

U bent in staat een hechte teamsfeer te creëren en spelers beter te maken. U staat zowel tussen als boven de groep en communiceert goed met de trainer van het 2e elftlal en de jeugdteams. Daarnaast heeft u oog voor de clubcultuur.

Heeft u interesse ?

Uw sollicitatie kunt u voor 6 februari per e-mail sturen naar: secretaris@dvov.nl.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oscar Hutjes, telefoon: 06-19505375

—————————————————————